lauantai 25. kesäkuuta 2016

Juhannusaaton nou-treenit

Perjantaina kävimme Gitan kanssa treenammassa Annukan ja Hillan kanssa Valkeisjärvellä NOU-juttuja. Tällä kertaa keskityimme ainoastaan varikseen. Äsh, että kesässä vihaa juuri tätä aikaa, kun itikoita on kiusaksi asti ja paarmatkin ovat jo heränneet. Onneksi oli mukavaa puuhaa, nää noutohommat, niin itikatkin hetkeksi unohti. 

Aloitimme vesiosuudella niin, että tällä kertaa halusin kokeilla, hakisiko Gitta variksen vedestä. No kyllähän se haki, ei mitään ongelmia, hienosti tulee vedestä rantaa tämäkin lintu. 
Maalla otetiin niin, että lintu käytiin viemässä ja kävelimme Gitan kanssa ohitse, spontaanisuutta hakien. Gittaa kiinnosti varis ja ottikin muutmaman kerran sen suuhunkin, muta ei sen enempää lähtenyt kantamaan. Muutaman kerran Gitta sai hakea siipidamia, joka hienosti palauttui!

Jatkamme treenailua, kyllä se vielä taas tämän kesän aikana alkaa sujumaan! :-) 
Videoita instagram tililtäni:

1 & 2

Hienoa oli katsoa Annukan ja Hillan työskentelyä, siellä ei ollut loppua kohden muutakuin spontaanista otetta, vielä me jossain vaiheessa, tulemme hieman perässä. :-)


2 kommenttia:

Annukka kirjoitti...

Kyllä se teilläkin kohta tulee spontaani ote! On se vaan niin lähellä ja Gittaa kun kovasti varis kiinnostaa. Ollaan me kyllä saatu näiden kanssa töitä tehdä. :) Pitää taas saada mahdollisimman pian treenit, niin ei unohdu tytöiltä hommat.

Ketteränketun Kati kirjoitti...

Kyllähän se vielä tulee, vaatii hieman työskentelyä mutta siinä ollaan kyllä tehty töitä! :-) Eiköhän Hilla kuin Gittakin joku päivä se NOU1 saa!