lauantai 20. kesäkuuta 2015

Rovaniemi KV

Tänään oli vuorossa Rovaniemen KV johon olin Gitan ilmoittanut. Paikalle oli ilmoitettu vain 8 tolleria. Uroksissa avoimessa oli kolme, joista kaksi sai ERIn ja yksi EH. Yhtään SA ei jaettu tässä luokassa, valioluokan uros oli sitten paras uros. 
Narttuja oli ilmoitettu 4, yksi junnu, yksi avo (me), käyttö ja veteraani. Junnu sai ERIn mutta ei SA:ta mutta kaikki kolme sai myös ERIn lisäksi SA:n. Ja voin sanoa, että olihan se hienoa että Gitta vihdoin sai ERI!

Rovaniemi KV, tuomari Matti Luoso
Erittäin hyvän tyyppinen, sopivan kokoinen narttu. Hyvä ilmeinen pää, selvä otsapenger. Oikea purenta, hyvä kaulalinja samoin luusto. Hieman litteät käpälät. Hyvä eturinta ja runko sekä kulmaukset. Liikkuu hyvin. Hyvä käytös.  
AVO ERI AVK1 SA PN2 VARA-SERT, VARA-CACIB

Meidän seuraava näyttely on nyt vasta ehkä tollers showssa, keskitytään taippareihin ja muihin lajeihin! Ja nyt sopivasti karvanlähtökin että tämä oli kiva päätös tämän kesän näyttelyihin!Takana oleva oli PN1 ja lopulta ROP

Tuntuhan se hienolta!

Kotipihassa otettu poseeraminen vielä palkintojen kanssa

4 kommenttia:

Elina kirjoitti...

ONNEA!
T. Elina ja muu poppoo

Ketteränketun Kati kirjoitti...

Kiitos! :-)

Henni kirjoitti...

Huuuuuurjasti onnea! Ihan mahtavaa! :)

Ketteränketun Kati kirjoitti...

Kiitos!
Tää oli kiva juttu, nyt olemme näyttelytauolla, todennäköisesti loppuvuodesta katsellaan Jyväskylän ja Helsingin näyttelyitä! :-)