sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Ehkä se vielä hyväksyy?

Kesä todellakin näyttää siltä, että me treenaamme ja toivottavasti pari mejä-koetta pääsemme starttamaan!

Gitta on kehittynyt huimasti, siinä mielessä että se pärjää aika hyvin jo treeneissä eikä ärjyille muille koirille. Silti minulla on pieni epävarmuus, että pääsenkö koskaan kisamaan esim. tokossa tai agilityssä? (ehkä hallissa, talvella?) Niin, ettei se koskaan ns. "hyökkää" toiseen koiraan.
Tottuuko tuo koira enää koskaan muihin koiriin, ilman että se näyttäisi hampaita. Kun se on epävarma muita koiria kohtaan.

Sen voin sanoa, että nyt kun yksi koira elämässä, kuinka helpompaa on harrastaa ja lähteä käymään esim. kaupungilla ja ottaa koira mukaan. Gitta kulkee tosi hyvin julkisilla, eikä välitä muista juuri ollenkaan.
Nyt treenataan koiraryhmissä tokoa että agilityä ja tähän asti on mennyt hyvin, ei ongelmia. Keskittyy täysin tekemiseen. Toisaalta Gitta on tosi helppo koira, ja ihana harrastuskaveri!

Mutta yksi ongelma meillä on, ei vaan hyväksy muita koiria. Ehkä se joskus?

4 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Ei kai Gitan tarvitse hyväksyä vieraita koiria tai mitenkään erityisen hyvin tulla toimeen toisten kanssa, kunhan se oppii sietämään niitä lähellään? Kovasti treeniä vaan sillä saralla, niin miksipä ei jonain päivänä kisaamaan asti.

Annukka kirjoitti...

Hei!
Meillekkin tekisi hyvää treenata kun ois toinen koira häiriönä. :) Koitetaanpas saada vaikka kesäkuulle kimppatreenit? Me mielellään ajellaan täältä Ouluun. Meillä jää nyt ainakin Oulu KV:t välistä ja katsotaan sitten seuraavia näyttelyitä mahdollisesti vasta heinäkuun lopulle. Keskitytään nyt täysillä hakemaan sitä NOU1:stä Hillan kanssa.
Mutta tollerileirillä me nähdään ihan pian! :)

Ketteränketun Kati kirjoitti...

Tuota olen miettinyt ja kyllä pikkuhiljaa, kun saa olla koirien kanssa jotka ovat varmoja itsestään eikä haasta riita. Ehkä me joskus mutta se epävarmuus varmaan näkyy minussa, mutta mieluiten ottaa suoritukset niin ettei vältämättä ole muita, kuin että ollaan seuraavaksi ell. luona.

Ketteränketun Kati kirjoitti...

Täytyy alkaa suunnitella yhteistreenej! :-)