perjantai 10. tammikuuta 2014

Täältä tullaan Kajaani!

Huomenna on KV Kajaani, johon Gitta on ilmoitettu, nuorten luokan korkaus. Jotenkin mä taas onnistuin ilmottautuessa sen laittamaan NUO luokkaan, vaikka vielä osallistumista olisi riittänyt junnuluokkaan, ja luultavasti siellä kehässä olisi paremmin pärjännytkin, mutta minkäs teet. Showlinkin kanssa oli muutenkin taistelemista, kun Gitta on ruotsin rekkariin rekisteröity.

Kävimme tammikuun alussa treenailemassa mätsärissä näyttelyjuttuja. Kehässä esiintyminen ei mennyt ihan nappiin eikä kyllä ravaaminenkaan, saimme sinisen nauhan. Odottaessa, että kaikki sinisten saaneet menevät yhteen kehään harjoiteltiin toisessa kehässä, kas ahaa-elämys tuli koettua. Gitta ravaa tosi hyvin, kun juoksutan löysällä ja näin juoksutin myös löysällä kaikkien sinisten saaneiden kehässä, tuomarikin sanoi että mitäs, sehän ravaa, huima ero! Ja vapaasti esitettynä menee esintyy hyvin, muistan nämä sitten huomenna kehässä. Suurta menestystä emme odota, vaan lähinä tuomarilta kattavaa arvostelua Gittasta!

SIN5
Gitta on mielestäni kehittynyt ihan kivasti. Sillä on vaan nyt vaan murkkuikä. Ja sen välillä tuntuu, toisinaan Gitta on todella herkkä mutta sitten joissakin tilanteissa kovakin. Mutta ihana toimiva kettu!

Tildalle kuuluu ihan hyvää, mustis kun on minusta ja sai taas hampaasta... Toisinaan miettii, ettei tähän talouteeen enää yhtää narttua, mutta onko uros yhtään sen parempi. Toisaalta mietin, että jos Tildan leikkautaisin, niin miten se vaikuttaa? Sterilointi Zippyn kohdalla ei vaan ollut mielyttävä kokemus, joten mietin, miten kovaluontoinen, minusta mustasukkainen Tilda muuttuisi, vai muuttuisiko ollenkaan.
Gitta sai uuttamuotia Pompalta, vihreä takki!












Loppiaisena näin Zippyä!
Ihana tyttö ei ollut minua unohtanut lainkaan, kivasti meni uuden omistajan kanssa agilitykisat, vaikka juu, kyllä vähän karkkaili ja haki vissiin minuun päin! Joku päivä lähteä katsomaan heidän agilitytreenejä, hieman vaan pohdin, menikö minun työni hukkaan agilitynosalta...



2 kommenttia:

Elina kirjoitti...

En ottaisi tuohon porukkaan enää uutta narttua, jos entisilläkin on kärhämää keskenään. Gittakaan kun ei vielä ole edes aikuinen, niin voi olla, että niillä tulee vielä Tildan kanssa välien selvittelyä ja siihen yhtälöön sitten vielä pentu hyörimään, mikä voi sekin kiristää välejä.

Uroksen kanssa on sitten aina se ongelma, että miten juoksujen aikaan toimitaan...

Jadella sterilointi ei muuttanut luonnetta muuten kuin ruokahalun osalta. Meillä taas on sinällään ollut eri tilanne, vaikka narttulauma onkin, että Jade on porukan selkeä johtaja, eikä sen asemaa kukaan yritä kyseenalaistaa.

Onnea Kajaaniin :)

Kati Jussila kirjoitti...

Ei tällä hetkellä ole tulossa koiraa, niin kauan kun näiden kahden välillä on kinaa. On meillä onneksi myös hyviäkin aikoja, mutta sitten toisinaan näitä...

Tildan sterilointia pohdin kyllä, ehkä se rauhottaisi?