lauantai 28. joulukuuta 2013

En tykkää!

Sitten ollenkaan tästä säästä. Tää oli kertakaikkiaan musta joulu, vaikka hieman oli valkeaa maassa, taitaa nyt olla viimeisetkin lähteneet. Onneksi ovat nuo iriotettavat nastat, käyvät kenkiin kuin kenkiin ja ovat kyllä täysin pelastus tässä säässä! Icebugien ostoon heti kun tilipäivä koittaa!  Alla olevat kuvat on otettu marraskuun lopussa, miksi oletkaan lumi & aurinko? Ottaisin niin mielellään pakkasen, kuin tämän pääkallokelin!
Gitta & Tilda kotipihalla
Kotiraitti marras lopussa


Onneksi on noi nastat, koiruuksien kanssa ollaan käyty pitkillä lenkillä tässä heti kun loma alkoi. Lenkit on sisältänyt hihnassa ja aina kun mahdollisuus niin vapaana-juoksuakin. Lähikoirapuisto on tullut useasti lenkkireitin varrelle. Hieman tokojuttujakin ollaan tehyt mutta ei mitään suurempaa. Huomenna on tarkoitus mennä Gittan kanssa mätsäriin, sillä Kajaanin KV tulee aika äkkiä, sehä on jo 11.1..  saa nähdä, karvaa lähtee, heti kun ilmon laittoi, niin tyypillistä.

"Hui, mikä tää on!". Lumiukot ovat nyt Gittalla joku kauhu juttu olleet pitemmän aikaan. Onneksi kävi nopeasti tutustumassa tähän ja pian ei lumiukko enää mikään pelottava juttu ollutkaan.

Ensimmäisen lomapäivän kunniaksi käytiin koirien kanssa kiertämässä Kuivasjärven ympäri (12km). Sää oli lauha ja lunta satoi osamatkaa aika tiuhaankin.

Koirapuistossa oli mukavasti lunta mutta nyt sitä ei ole enää nimeksikään.

2 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Ehkä nähdään huomisessa mätsärissä :)

Sirkku kirjoitti...

Tämä pääkallokeli on kyllä viheliäinen. Nastat olisivat ihan ehdoton juttu, nimimerkillä juuri tänään vetäisin komeat lipat metsälenkillä, kun ohuen lumikerroksen alla oli peilijää piilossa. Hmph :/