perjantai 19. kesäkuuta 2015

Rally-tokoilua & tokoilua!

Tiistaina olimme Gitan kanssa taas rally-tokoilemassa. Ja voin sanoa, että voinko huonompaa säätä olla, mutta kun olen autoton ei auta edes valittaa. Kävelen ensin tunti treeneihin, sen jälkeen tunti treenataan ja kävelään toinen tunti kotia päin, kilometrejäkin tuli 12! No jos ei muuten, niin kai näin kesäkuntoon? :-D Ei ainakaan tarvitse enää pitempää iltalenkkiä tehdä!

Jälleen tehtiin muutamia harjoituksia, muutama kerta toistettiin ja vaihdettiin vuoroa. Ja kouluttajalta sai apua tehtäviinsä. 
Lopuksi oli vielä rata suoritettavana. 

Eilen Paula laitteli fb viestiä, löytyisikö treeniseuraa. No meillä ei ollut iltaan mitää ohjelmaa, joten lähdettiin G kanssa kesäkentälle treenamaan. No, eilen sattui olemaan varsin tuuleton ilta ja hyttysiä oli enemmän kuin yksi. Saimme kumminkin tehtyä ruutua, seuraamista ja luoksetuloa. Gitalla oli hyvä vire päällä ja kivasti taas toimi.
valitettavasti jätimme treenit lyhyeen ja nyt onkin kroppa täysin isoilla pateilla hyttysten jäljiltä, kivaa! Ei eää ilman offia kesäkentälle...

Gitta ja Iitu lenkillä
Huomenna kehään, se onkin viimeinen näyttely tälle kesää ja katsellaan sitten tarkemmin syksyllä! :-) Nyt keskittymme harrastuksiimme ja toivottavasti pääsmme kokeissa käymään!

Ei kommentteja: