maanantai 18. toukokuuta 2015

Agilityä ja Rovaniemen ryhmänäyttely!

Perjantaisin meillä on Gitan kanssa jatkoagilityä KASsin hallilla, kiva päästä minulle rakkaaseen lajia harrastamaan!
Pienen taon jälkeen meillä meni yllätävän hyvin, kun Gitta hivvas, että missä on palkinto, sinne kannattaa liitää, kysymyttä minulta mitä seuraavaksi!
Teimme suoraa, jossa hyppy, putki hyppy. Sekä kontaktia keinulla ja keppejä. Koetan ensi kerralle kirjoittaa hieman laajemmin miten meillä menee!


Lauantaina olimme Rovaniemellä, jossa oli ryhmänäyttely ja tollereita oli mukavasti paikalla. Tuomarina oli Katja Korhonen.



Gitan arvostelu:
 Erittäin hyvä tyyppi. Hyvä koko. Narttu, joka esitetään tänään aavistuksen tuhdissa kunnossa. Hyvä pää ja ilme. Hyvät korvat. Hyvä kaula ja eturinta. Aavistuksen pitkä lanne, luisu lantio. Keskivahva raajaluusto, hyvät käpälät. Pehmeä karvanlaatu ja alaskiinnittynyt häntä. Tämä liike jää valitettavasti rungon alle. Miellyttävä luonne. AVO H

Täytyy nyt sitten laihduttaa tuo löysä tuolta. Gitta on ollut vanhemmilla hoidossa kun itse ollut sairaana, ettei juuri ole jaksanut suuremmin lenkkeillä. Mutta varmasti se nyt tulee muutos, kun kävelemme treeneihin 3km suuntaansa 3krt/viikossa! ;-)
Seuraava näyttely Gitalla on Rovaniemellä 20.6!

Kuvista kiitokset Karoliina Kaumalle!

Ei kommentteja: