sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Jatketaan mihin jäätiinkään!

...edellinen blogi kulkee rinnalla, mutta jatketaan uusia tuulia kennelnimen myötä, minulle on myönetty KETTERÄNKETUN kennelnimi 30.10.2013, pentuja tosin ei ole vielä lähitulevaisuudessa tulossa mutta poissuljettu ei ole etteikö joskus tulisi novascotiannoutajia :-)

Kotosalla on hiljaista, toko juttuja ollaan tehty ja lupailin tässä että kirjoitan joku päivä tokojuttuja, edelleen ne ovat siinä vihkosessa, eiköhän tässä joku päivä saa taas inspiksen kirjoitettua! Agilityä kokeiltiin Tildan kanssa, mutta se ei vaan ole meidän laji. Tilda kyllä tykkää, mutta minulla eivät hermot kestä sitä, kun koira käy kierroksilla. Kuumuvan koiran kanssa ei ole kiva treenata, tuumasin että toko on vaan jotekin Tildan juttu ja mun täytyy siihen myös itse enemmän panostaa, tää laji ei kumminkaa vaadi paljon paikalta ja sitä voi ottaa missä vain! Tokovaliota hankkimaan ensi vuodelle ;-)

Myös nou/nome ja mejä pysyvät tyttöjen harrastuksissa. Joskus sitten paimenen kanssa agilityä harrastamaan!
Agilitystä puheenollen, Zippy & Erika ovat pärjänneet epävirallisissa agilitykisoissa, 10vp ja 3sija! Onnea, Zippy selvästi nauttii lajista, ainakin videon perusteella oli ollut vauhtia!

6 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Joo, toko on kyllä siitä kiva, että sitä voi paljon harrastaa itsekseenkin. Sitten vain paljon erilaista häiriötreeniä ennen kokeisiin menoa :)

Onnittelut kennelnimestä :)

Sirkku kirjoitti...

Onnea kennelnimestä! Mahtava, tykkään tosi paljon :)

Kati & co. kirjoitti...

Elina, asutte sen verran lähellä, että joskus voitaisiin ottaa häiriötreeniä? :-)
Kiitos Sirkku! Itse tykkään nimistä ja kiva, että tää eka vaihtoehto tuli (toisen oli Agilefox's). Ja tästä jatketaan eteenpäin!

Elina kirjoitti...

Keväämmällä voisi treenata vaikka yliopiston parkkiksella tms. Nyt alkaa olla niin huonot kelit, että ei tule hirveästi ulkona treenattua :P

Sarianne kirjoitti...

Onnittelut kennelnimen johdosta! Tosi kiva nimi! :)

Kati Jussila kirjoitti...

Kiitos Sarianne! Tykkään itsekin tästä!

Elina: Katsotaan keväämällä :-)