sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Voih, pentukuvia!

Ei siis minun blogissani, vaan kavereiden fb ja blogit täyttyy pentukuvista. Mulla on valtava pentukuume, mutta ehkä siihen on tulossa helpotus kesällä. Mutta tämä on vielä suuri ehkä! :-)

Meidän tyttöset, Gitta & Tilda
Tänään kävimme Gittan kansssa KASsin kevätmätsärissä, kiva kun kerrankin tuli mätsäri kävelymatkan varrella. Gitta maltoi hienosti odottaa hallissa ja kehässäkin meni hyvin. Antoi tuomarin kopeloida, seisoi ja ravasi. Emme jakaneet jäädä loppukehiin, vaan lähdimme kävelemään kotiin päin. Mätsäreitä tulee ja menee!
Turkkia tulee!
Tästä tulee niin mieleen Tilda!

Gittan kanssa olemme menossa Tollerileirille, joka järjestetään jälleen Himoksella kesäkuun ekana viikonloppuna. Gittan kanssa valittiin NOU-koulutus, kerrankin kiva päästä pitkästä aikaa NOU touhujen pariin leirillä!

Samaan kyytiin ja mökkiin mennään Kristan ja tollerien Kiiran & Ilon kanssa, mökissä on myös tuttuja ja minulle täysin uusia kasvoja! Kiva, leirilä ootellaan!

Gittan seuraava näyttely on lauantaina 26.4 Pyhäjärvellä, ryhmänäyttely. Samassa luokassa esintyy myös Gittan sisko Sany (Hillitön Kulta-Hippu). Sunnuntain vuorostaan ollaan Vaasan KV näyttelyssä.

Oulun KV on tietty vakio, eli 18.päivä toukokuuta. Jos Gitta pärjää Pyhäjärvellä, lähtevät ilmot myös Rovaniemen ryhmänäyttelyyn. Gitta lähtee näillä näkyvin Heidin ja Milo tollerin mukaan, kun minä itse juoksen 10km matkaa. Puolimaraton oli tarkoitus mutta kevään pitkä flunssa-aika on ollut raskas ja vienyt voimia treenaamiselta. 
 Tilda on tiputtanut kaiken karvansa. Toisaalta, pudottakoon, ei se haittaa. Tildan kanssa jatketaan samaa rataan, tokojuttuja tehden. Saa nähdä, saanko sitä koskaan kokeisiin asti. Pääasia on että kummallakin on kivaa, kotona on ihan kiva tehdä juttuja, me kun emme ole täysin koe-ihmisiä. Gittan kanssa toki pyrin siihen, että NOU-kokoe käydään korkkaamassa, tavoite on saada NOU1.

Lonkka tuloksia ollaan ottamassa tässä keväällä myös Gittalle.

Iitun kanssa kävimme viikolla eläinlääkärissä. Olemme miettineet Iitun kohtauksia, myöskin suhteellisen isot patit pohditutti. Ell. antoi Iitulle täysin puhtaat paperit, ikäisekseen todella hyvässä kunnossa! Ainoastaan valeraskausta oli ilmassa. Ja mitä patteihin tuli, olivat rasvapatteja, näitä seurataa, miten kasvavat. Ihana, että Iitu on kunnossa, kuukauden päästä jo 11v!

Ei kommentteja: