torstai 21. elokuuta 2014

Tahtoisitko...?

Tilda on touhukas, innokas ja kaikessa mukava oleva tollerityttönen!
Tilda on viisi (5) vuotias, nähnyt maailmaa ja kulkenut kaikessa mukana, tottunut reissaaja. Tykkää olla siellä, missä on ihmisiä!

Minkälaisen kodin sitten tahtoisin? Sellaisen, jossa se voi viettää koiran elämää, kodin jossa sillä on ihmiset lähellä. Ei tarvitse olla suurta harrastamista, tärkeintä on että pääsee liikkumaan ja saa jonkinlaista aktiviteettiä, Tildalle riittävät hyvin myös pitkät lenkit, uimaan pääseminen ja leluilla leikkiminen.

Tildan kanssa on harrastettu ja kokeiltu eri lajeja, joista parhaiten pää kestää on toko ja mejä, jossa se joutuu keskittymään. Tykkää myös agilityssä ja vepestä, mutta sitten myös keskittyminen herpaantuu, näihin lajeihin haasteellinen kaveri!

Tahtoisitko antaa tälle tollerityttöselle paikan, jossa se saisi asua loppuun saakka?
Tilda on tulee toimeen myös muiden koirien kanssa, mutta arvostan suuresti, jos saisi olla ainut koira taloudessa. Lapsiin myös tottunut, mutta aikuisen läsnä ollessa.

Toive ois, että Ouluun jäisi ja entisenä omistaja saisin nähdä ja kuula, mitä Tildalle kuuluu. Mutta tärkeä koti ei kerro paikkakuntaa, joten ota yhteyttä rohkeasti.


Minuun saa yhteyden ketteranketun@gmail.com tai arkisin klo 16 jälkeen 046-6697308.Ei kommentteja: