Kati

                                   


Olen Kati, jotkut kaverit ja ystävät tunnistavat minun Durre lempinimen kautta. Olen Oulusta lähtöisin ja tänne jäänyt 29-vuotias, jolle koirat ovat tärkeitä.  Kotona minun luona asuu tolleri Gitta. Koirieni olen aina harrastanut monipuolisesti. Toko ja nou/nome lajit ovat vieneet mennessään. Myös agility on minulle tärkeä laji, mutta odotan siihen sopivaa koiraa, tulevaisuudessa se on joko 
käyttö coceri tai  joku paimen. 


Treenaamme ja kisaamme seuramme Oulun seudun kennel-ja agilityseuran KAS:sin nimissä. Silloin kun Iitu tuli taloon, silloin enemmänkin tuli vietettyä vapaa-aikaa koiratapahtumissa, milloin koulutuksissa, milloin itse kisaamassa tai talkoilemassa. Nyt tämä on hieman jäänyt, mutta pyrin silloin tällöin talkoilemaan, on se vaan mukava kokoontua yhteen samanlaisten harrastajien kanssa. 
Tällä hetkellä omat harrastukset koiran kanssa painottuvat nou/mejä haasteisiin, sekä tokoiluun. Haavena itseläni olisi suorittaa metsästystutkinto ja sitä myötä päästä koiran kanssa metsälle, toivottavasti tämä toteuttuu syksyllä 2016! :-)


Yksi rakas harrastukseni koirien lisäsi on ratsastus. Aloitin ABC-ratsastuskoulussa vuonna 1994 ja jatkoin aina keväälle 2006 saakka, kunnes kyseinen ratsastuskoulu lopetti toiminansa. Pidin melkein vuoden tauon miettiessä, minne tallille lähtisin ratsastamaan. Nousin takaisin ratsujen selkään talvella 2007 Virpintalleilla. Tällä hetkellä pidän ratsastusta silloin tällöin – toimintana, sillä koirat vievät suuren osan ajastani ja ratsastus ei ole tällä hetkellä halpaa touhua. Ehkä jossain vaiheessa palaan vielä hevosten pariin ja toiveissa on tietty oma suomenhevonen, mutta valitettavasti heinä-allergia rajaa harrastusta. 

Kesä 2008, Virpintallit, pv.  Bakar

Luottamustoimet:
Novascotiannoutajat ry:n agilitytoimikunnan pj. (2011 - 2013)  
Novascotiannoutajat ry:n agilitytoimikunnan jäsen (2008-2010)  
KASsin nuorisotoimikunnan jäsen (2010)  
KASsin johtokunnan varajäsenenä & nuorisotoimikunnan vastaava (2009-2010)  
Pohjois-Pohjamaan Kennelpiirin nuorisojaoston pj. tehtävissä (2008-2009) 
  
Käytynä: 
Koetoimitsija 1
koetoimitsija 2/agility
Kasvattajan peruskurssi (kennelnimi myönetty 30.10.2013!) 
Kehätoimitsija kurssi (03/2015)
Metsästystutkinto (tulossa)
 
Kuulun seuraaviin:  

Suomen kennelliitto 
Novascotiannoutaja ry  
Suomen Noutajakoirajärjesto ry  
OSN ry 
 KAS ry

  
Muut hyödylliset linkit: 

  Agi.fi  
Suomen Agilityliitto 
Oulun tollerit  
PP Kennelpiiri  
TollerLinkit  
Minnan koirakoulu & hoitola  
Koirakoulu Active Dog  
Kiimingin koiraharrastajat