sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Vuosi 2014

No meidän vuosi....


Gittan kanssa ollaan saatu hieno annos vinkkejä noutotreenailuun. Olemme käyneeet näyttelyissä sekä vietetty koiran elämää. Gitta kävi myös viralliset tulokset ottamassa: A lonkat, 0 kyynäret, 0 polvet ja silmät ok (muutama ylimääräinen ripsi). Lisäksi Gittalle syntyi hieno pentue 10.11, 1n+5u. Gitta tulee pian kotiin ja asuukin jatkossa elämässään yksinään ja ainoana koirana. Saa nähdä miten selviää, mutta tammikuussa alkaa tokokoulutukset ja jatketaan noutotreenailua. Ensi vuoden tavoitteena on saada näyttelystä ERI ja tokosta ALO1 (tai ens alkuun edes tokokisoihin osallistuminen) ja NOU1. Ihana taas keskittyä yhteen koiraan! :-)

Iitulla tuli syksyllä muutos elämään, kun asunnut vanhempien luona viimeiset 11 vuotta. Nyt muutti siskoni luokse asumaan. Alku ollut hankalaa, mutta nyt näyttää kotiutuneen uudelle paikalleen, tykkää kovasti kun kotona vierailee! Siskoni on saanut Iitukin laihdutettua niin, etten muista milloin viimeksi ollut näin hyvässä kunnossa! Ja ikä ei näy missään, virtaa riittää lenkkeilyyn. Ensi vuodelle Iitulle toivomme tervettä, pitkää ikää! :-)

Rasskaan päätösen jouduin kesällä tekemään. Kun jouduin pohtimaan Tildan ja Gitaltan väliltä. Tilda on antanut paljon, mutta sen pentu Gitta vei sydämen. Onneksi Tildalle löytyi aivan ihana koti Toijalan suunnalta ja elämä näyttää siellä menevän hyvin. Se on minulle tärkeintä! Kiitos Virpi, kun tarjosit kodin Tildalle! <3

Ei kommentteja: